Naslovnica / Zbirke / Studijska zbirka crteža hrvatskih umjetnika

00:

Zbirke / Studijska zbirka crteža hrvatskih umjetnika

Unaprijed određeni prikaz objekta. Odaberi da bi kreirao svoj predložak, Identifikacija čvora: 1734, Identifikacija objekta: 732

Studijska zbirka crteža hrvatskih umjetnika

Studijska zbirka crteža hrvatskih umjetnika

G-ZC

07.03.2008. 13:36

Zbirka sadrži 4693 jedinica građe. Zbirku sačinjavaju digitalne reprodukcije crteža i grafika hrvatskih umjetnika. Vremenski zbirka pokriva razdoblje od XIX. i XX. stoljeća. U zbirku su uključeni radovi Sergija Glumca, Oskara Hermana, Ede Murtića i dr. Zbirka je djelomično obrađena. Zbirka je otvorena i očekuje se daljnji rast. Pristup zbirci je moguć lokalno u ustanovi. Građa je dostupna na zahtjev.

Zbirka sadrži 4693 jedinica građe. Zbirku sačinjavaju digitalne reprodukcije crteža i grafika hrvatskih umjetnika. Vremenski zbirka pokriva razdoblje od XX. i XXI. stoljeća. U zbirku su uključeni radovi Sergija Glumca, Oskara Hermana, Ede Murtića i dr. Zbirka je djelomično obrađena. Zbirka je otvorena i očekuje se daljnji rast. Pristup zbirci je moguć lokalno u ustanovi. Građa u analognom formatu dostupna je u stalnom postavu, a dio građe koji je pohranjen u depoima dostupan je na zahtjev.

Hrvatski

Javno

Slobodno

U ustanovi na zahtjev

4693

Otvorena zbirka, Očekuje se prirast

Sergej Glumac, Oskar Herman, Edo Murtić

Nepokretna slika, Tekst

jpeg, xls, doc, pdf

S izvornika

U ustanovi


Nema povezanih objekata.

Ne

Zgrada Gliptoteke

Zgrada Gliptoteke

Zgrada Gliptoteke

Oskar Herman, Edo Murtić, Modernizam, Sergej Glumac

1900

2008

Da

Ne

Da